Skip to main content

BRYGGSMÖRJA, 1-LIT

Mörk roslagsmahogny.
Tillverkad av Furutjära A, Rå linolja och Balsamterpentin. Används till altaner, träfasader, träbåtars skrov och däck, m.m.
Normal åtgång ca 6-10 m2/liter.

156,40 kr exkl.moms

  • Artikel nr.
    0110001

Beskrivning

Claessons Bryggsmörja är högkvalitativ mörk populärt kallad Roslagsmahogny som ger en snygg och brun färg till din altan, trädäck, stolpar, fasad, båt eller utemöbler. Tillverkad av furutjära, balsamterpentin och rå kallpressad linolja, och är idealisk för att skydda och förbättra träets utseende och egenskaper. Den kan färgsättas med torrpigment eller linoljefärg för att ge träet den kulör du vill ha. Bryggsmörja kan användas för att impregnera och skydda allt från tryckimpregnerat trä, altaner, bryggor, fasader och staket till träbåtar, utemöbler och kompostlåder. Bara din fantasi sätter gränser.
Roslagsmahogny är en optimal träolja för många olika träslag som gran, furu, lärk och även ek och andra hårda träslag. Användningsområdet för Roslagsmahogny är brett och omfattar all typ av träimpregnering. Bryggolja och Bryggsmörja används ofta för att behandla altaner och trädäck, men är också lämplig för staket, stolpar, bryggor, utemöbler och andra konstruktioner i trä. Oljan kan även användas för att måla fasader och ger ett vackert och hållbart skydd mot naturens påverkan.
Vill du ha en ljusare behandling så är Båtmörja och Tjärolja ett mycket bra alternativ.

Artikel nr. .
BRYGGSMÖRJA, 1-LIT