Skip to main content

DALBRÄND TJÄRA, KRT 15X1-LIT

Hantverksmässigt tillverkad av furustubbar, gyllenbrun.
Används främst till träpanel, timmerhus och trätak, t.ex spåntak. På torrt, sugande underlag fordras normalt två strykningar. Åtgång första strykningen ca 2-4 m2/liter, andra ca 4-8 m2/liter. För bästa resultat värm till max 70°C och tjära under sol och värme.

2435,00 kr exkl.moms

  • Artikel nr.
    0101003

Beskrivning

Claessons Dalbränd tjära är en naturlig produkt som är gyllenbrun till färgen och används främst till träpanel, timmerhus och trätak. Tjäran har använts i århundraden, ja, årtusenden, som ett effektivt skydd mot väder och vind, och hjälper till att förlänga livslängden på träytor och andra vegetabiliska material.
Vår dalbrända tjära är tillverkad av högsta kvalitet och är anpassad för att möta de höga krav som ställs vid behandling av träpanel, timmerhus och trätak.
För optimal effekt på torra, sugande underlag, krävs vanligtvis två strykningar med dalbränd tjära. Första strykningen täcker ungefär 2-4 kvadratmeter per liter, medan den andra strykningen täcker cirka 4-8 kvadratmeter per liter. För att uppnå de bästa resultaten rekommenderas att värma upp tjäran till högst 70°C och applicera den under sol och varma förhållanden. Genom att följa dessa riktlinjer kan du maximera effekten och prestandan hos dalbränd tjära vid applicering på träytor.

Artikel nr. .
DALBRÄND TJÄRA, KRT 15X1-LIT