Vi har öppet som vanligt

2020-03-20

Med anledningen av dagsläget kring Coronaviruset följer vi de generella råden från myndigheter och branschorganisationer i första hand. De ändras hela tiden och vi håller oss uppdaterade och har sett till att vi kan anpassa oss snabbt efter eventuella nya inriktningsbeslut. Utöver myndigheternas rekommendationer har vi vidtagit åtgärder för att säkerställa att vi bidrar till att de runt om oss känner sig trygga i sin relation till Claessons Trätjära.

Vi ser just nu inga avvikelser i leveranser från våra leverantörer och heller inga hinder eller fördröjningar i våra sändningar. Vår verksamhet är solid och vi håller öppet som vanligt. För att fortsätta in- och utleveranser och vår distribution har vi nu satt upp rutiner för att vi skall kunna hålla våra kunder och återförsäljare med varor även om någon eller flera hos oss blir sjuka.

Vill du själv minska antalet kontakter och kunna hålla din verksamhet igång som vanligt kan du alltid lägga din beställning via vår internetbutik eller epost till order@claessons.com och snabbt och enkelt få dina varor levererade till din adress via våra transportörer.

Den ekonomiska nedgången och medföljande ras för den svenska kronan fördyrar för tillfället importvaror med ca 5% bara sedan några veckor tillbaka. Om inte valutarelationerna snarast återställas kommer vi tvingas till prisjustering av flertalet importvaror, t.ex trätjäror, balsamterpentin, pigment, m.m, per den 1 april.