Skip to main content

Följ oss på Instagram!

2022-01-04

Adnan Erkocevic

@claessonstratjara berättar hur vår nya butik växer fram och där kommer fortsättningsvis förloppet att skildras i bild. Kroksjöns Trä ABhar precis färdigställt ett fantastiskt rum med en timmerkonstruktion i form av ett skiftesverk, bulhus på gotländska. Före julhelgen blev också Fasadsystem AB klara med vårt nya entréparti med den tjärade trädörren och dess fartygsventil av mässing. Allt detta bildar stomme för vår butiksinredning där vi nu för fullt monterar lagerhyllor av trä från vår ständige leverantör Göteborgs Hyllservice AB. Vi ber särskilt våra leverantörer och transportörer att notera att vår adress för ankommande och avgående gods är Järnmalmsgatan 1 C, genom grinden och förbi Lambertsson.

Samtidigt önskar vi alla kunder, leverantörer och supportrar ett fortsatt ännu bättre Nytt År 2022!